Regenerarea pielii – Modalități și metode de tratament

Toate femeile doresc să arate frumoase, proaspete, luminoase și noi, indiferent de vârstă. Pielea noastra-aceasta este ceea ce se reflectă vârsta, dar și, probabil, lipsa de îngrijire sau expunerea la factori periculoși, care fac din el nu arată o astfel de strălucitoare și atât de tânăr. Pe măsură ce anii trec și am devenit mai în vârstă, în vârstă, cu siguranță, pielea noastră nu atât de elastic și tău liniștit, ca și când cineva și-a pierdut elasticitatea de afișare de relaxare. Vom vedea, de obicei, modificări în formă, dar, de asemenea, în sentimentul că, atunci când ne raportăm. Dar acest lucru este nu numai de vârstă, care este responsabil de diversificarea în pielea noastră și despre modul în care arată. Motivele, ca frecventă și expunerea prelungită la radiațiile nocive ale soarelui, de poluare a mediului în care trăim, unele modificări hormonale, acnee, lipsa de îngrijire corespunzătoare și de îngrijire, stresul, fumatul, dieta saraca, etc, din păcate, afectează pielea și icoanei ei, și provoacă această schimbare se manifestă prin cutele și liniile fine, ridurile, relaxare, cicatrici, arata plictisitor, pete și pete, pori mari și așa mai departe Luciul se pierde, persoana devine άτονο și, apropo, și nu arată mai tânăr. Și aceasta nu numai pentru fata dar și pentru gât, decolteu și mâini.

Vine, deci, un moment de regenerare a pielii este considerat a fi necesar, atunci când pielea este obosit și slăbit ritmul de reconstrucție. Colagenul este un element structural de bază al (proteine) pentru elasticitatea și tinerețea pielii scade viteza de sinteză și de producție, și astfel încât aveți nevoie pentru a ajuta-ne în alte moduri.

În continuarea articolului, vom vedea ce putem face pentru a ajuta la regenerarea pielii și a reveni mai tineresc, radiant și sănătos idee despre persoana noastră.

7 Modalități și proceduri pentru regenerarea pielii

1.O întreținere corespunzătoare: atunci Când vorbim despre regenerarea pielii, cu siguranță, mai are nevoie de o decizie radicală, dar, de asemenea, de îngrijire în mod corespunzător, și produsele corespunzătoare a pielii noastre, cu siguranta putem ajuta și până la momentul în stare. De curățare și hidratare este necesar pentru îngrijirea pielii și trebuie să devină noastre zilnice și de rutină de îngrijire.

2.Potrivită dieta corectă și echilibrată, știm, ceea ce contribuie pozitiv la sănătatea noastră în toate privințele, dar ajută foarte mult și de tipul și calitatea pielii. Chiar și atunci când vorbim despre regenerarea pielii, trebuie să vă asigurați că include ingrediente și produse, care ajuta pentru a crește producția de colagen. Fructe, legume, alimente care conțin acizi grași omega-3, și așa mai departe , va servi în acest scop. Dieta ta trebuie să includă, de asemenea, substanțe, cum ar fi seleniu și zinc , vitaminele A,C,E ,катехинами, licopen și altele, este Necesar, desigur, și o mulțime de apă pentru a pielii noastre.

3. Protecția pielii: Acest pas are de-a face în principal cu prevenirea, grijă, adică să fie atenți, pentru pielea noastră trebuie să fie protejate de factori care pot dezamăgi și de a provoca daune. Intens radiația solară și condițiile precare de mediu sau intens de fenomenele meteorologice pot afecta în mod semnificativ pielea noastră și necesită, după care, imediat, de regenerare a pielii, de aceea este recomandat să fie atenți decât înainte.

4.Evită obiceiurile proaste: de la obiceiuri proaste, care pot afecta pielea noastră, aceasta este una dintre primele în lista de fumat, că strică calitatea și aspectul pielii și provoacă urât liniile si ridurile. Intense de stres, de asemenea, (care, desigur, nu vrem) poate afecta pe noi, ca și lipsa de odihnă adecvate.

5.Injectabil metode: Pentru regenerarea pielii, frecvent utilizate metode injectabile, adică se aplică local în puncte cu o problemă de injectare de colagen (artificiala sau un animal), pentru a umple ridurile si prezinta o fata mai supla si tanara. Dar, dar am umple ridurile pe unu de asta nu înseamnă că sunt afectate, de obicei, un echilibru de colagen.

6.Peeling și alte „tradiționale” metode: Întotdeauna există și unele metode de regenerare a pielii, care sunt considerate a fi mai tradiționale, cum ar fi microdermabraziune, peeling chimic, peeling cu acid, etc, care în timp au fost rezultate bune (în combinație cu prin metode chirurgicale) nu sunt recomandate, deoarece acestea provoacă durere și disconfort, și este nevoie de timp pentru vindecare, care sunt sigur de a ne împiedică programul și activitatea.

7.Utilizarea de tratament laser: În zilele noastre, pentru ca noi să putem ajuta la regenerarea pielii sunt recomandate metode moderne, care declanșează mecanismul de regenerare, și au potențialul de a face față cu semne de imbatranire, dar, de asemenea, urât cicatrici și probleme ale pielii cum ar fi acneea, și așa mai departe Tratamentul cu laser nu este invazive metode de foarte îmbunătățit tehnologia, care poate întineri pielea și de a face-o din nou supla si tanara cu care se confruntă relaxare, riduri, linii si nici un semn. Scopul-creșterea producției endogene de colagen, stimuland fibroblastele. Este utilizat un fascicul laser expuneți pielea noastră, și din acest moment începe procesul de tratament de vindecare și de corecție în leziuni ale pielii. Rezultatele încep să devină vizibile de la prima aplicare, și de atunci este determinată de medic numărul de sesiuni de nevoie. De obicei durează de la 3 până la 6 vizite. Tratate de la foarte ușoare probleme până la mult mai serios. Foarte bine pentru metoda cu laser este faptul că nu are nevoie de un anumit timp de inactivitate și poți reveni la faptele lor imediat. De regenerare a pielii cu laser este recomandat mai mult mai mult mai multe femei doresc să obțină, din nou, elastic, radiant si o piele tanara. Există acum o mulțime de mașini diferite, cu ajutorul unui laser cu mai multe tehnologii, dintre care unele, mult mai moderne, de aceea este recomandabil de a face cercetare înainte de a crezi, și de a invita un specialist și centre care funcționează cu laser.